Les 12 seleccionades d’Acció Curts 2021

juny 14, 2021 3:45 pm

Published by Leave your thoughts

ACCIÓCURTS és el programa de Dones Visuals que impulsa la presència i la professionalització de totes les dones en l’àmbit audiovisual. La d’aquest any ha estat la cinquena edició, amb 65 projectes presentats d’una qualitat que visibilitza el talent de totes les participants.

El comitè de selecció, format per les directores i guionistes Sally Fenaux i Marina Rodríguez Colás, i per la productora Ángeles Hernández, no ho ha tingut gens fàcil per seleccionar només 12 projectes.

Aquesta edició ha suposat una nova confirmació que les cineastes, quan aconseguim l’espai, tenim la capacitat de manifestar la nostra veu per a reivindicar-nos amb una alta qualitat en tots els gèneres cinematogràfics amb veus pròpies, subversives, sensibles i originals sensibilitzades amb la diversitat de gènere i amb la força suficient per a dilapidar estereotips dels col·lectius menys representats en el sector audiovisual.

Com cada any, un dels projectes ACCIÓCURTS ve directament d’entre els presentats a l’Alternativa, Festival de cinema independent de Barcelona. En total, 12 projectes d’Acció Curts 2021 que ara us compartim i que es presentaran per primer cop en el marc d’Acció Dones Visuals – Dies d’Indústria, les primeres jornades feministes a la indústria audiovisual catalana que tindran lloc a Barcelona, del 30 de juny al 2 de juliol.

Tamara Aalto Pascual amb “Sueño que abrazo extraños”.

Chelo Álvarez-Stehle amb “El Portal Rojo”.

Katia Armesto Pérez amb “Concrete Matter, the movie”. Projecte seleccionat per L’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona.

Katia Calmet Valle amb “No alces la voz”.

Montse Folgado Olivella amb “La(tènc)ia”.

Ove Hermida-Carro amb “Polvo Somos”.

Alicia Moncholí Lueje amb “CAMPOLIVAR”.

Almudena Monzú Míguez amb “<3MONO<3”.

Clàudia Munuera i Llansola amb “Sang de bou”.

Anna Oset Vilanova amb “Ser Sensible”.

Mercè Rovira Bru amb “IULIA”.

Liliana Torres Expósito amb “Perros Muertos”.

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix