Avís legal

1.-Responsable del tractament:ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYAAmpliar info.
2.-Tipus de dades i Finalitat del tractament:Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides, com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://donesvisuals.cat i altres mitjans, gestionar els nostres serveis, les activitats i prestacions que oferim a les nostres sòcies, la gestió comercial i administrativa de l’Associació.Ampliar info.
3.-Legitimació del tractament:Consentiment de l’usuari/ària, compliment d’obligacions legals, l’execució dels contractes que es generin entre l’Associació i proveïdors/es, treballadors/es, o tercers i, si s’escau, els interessos legítims de l’Associació.Ampliar info.
4.-Termini de conservació:Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal.Ampliar info.
5.-Destinataris/àries: Les dades que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de l’ASSOCIACIÓ PROMOTORA DE DONES CINEASTES I DE MITJANS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per a la prestació dels nostres serveis o gestió de les nostres activitats.Ampliar info.
6.-Exercici de drets:Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.Ampliar info.
7.-Reclamació davant l’Autoritat de Control:Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)Ampliar info.
8.-Legislació:La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.Ampliar info.
9.-Informació addicionalInformació addicional sobre seguretat i altres aspectesAmpliar info.
11.-Actualització: Maig 2022Ampliar info.

Fes-te sòcia de DONES VISUALS

  • Fes-te sòcia perquè la lluita és col·lectiva.
  • Fes-te sòcia per estar en xarxa amb altres dones de l’audiovisual.
  • Fes-te sòcia perquè sense igualtat no hi haurà un cinema de qualitat.
  • Fes-te sòcia perquè #ElCineEnsNecessita
Per formar part del Directori no cal ser sòcia. Per canviar les coses, sí.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL