Imatge del perfil de Clàudia Munuera i Llansola

Clàudia Munuera

Muntadora d'imatge | Directora | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Clàudia Munuera i Llansola neix a Barcelona el maig de 1997. Graduada l’any 2020 en Cinema i Mitjans Audiovisuals especialitzant-se en Muntatge a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

Inicia la seva carrera professional amb el documental The World or Nothing (2019) de la directora canadenca Ingrid Veninger, estrenat al Festival Hot Docs, en el que seria el seu primer crèdit com a muntadora. Aquell mateix any, inicia la seva carrera com a directora amb el seu curt Sòl (2019) protagonitzat per Sergi López i Emma Arquillué. El curt va tenir un bon recorregut tant nacional com internacional, estan seleccionat a la secció oficial de més de deu festivals, amb premis al Miami Film Festival (Best Foreign Film nominee), el Certamen Internacional de Cortos de Soria (Premi a la Millor Opera Prima) i els Premis VOC (Menció especial del jurat), entre altres. Actualment, com a muntadora, té tres curts – El saber perder (Marc Puig, 2020); Si amanece, nos vamos (Laura Obradors i Álvaro Feldman, 2020); Cuenta atrás (Júlia Marcos, 2020) – amb bon recorregut per festivals, dos documentals – The World or Nothing (Ingrid Veninger, 2019); Tolyatti Adrift (Laura Sisteró, 2022) estrenat al Festival de Málaga i seleccionat a competició oficial al Visions du Réel, el Hot Docs, el DocsBarcelona i el Krakow Film Festival – i un llargmetratge en el seu currículum, juntament amb múltiples videoclips i espots publicitaris. Entre ells Ovella (2021), llargmetratge col·lectiu de la XXII promoció d’ESCAC premiat al D’A Film Festival amb la Menció especial del jurat Un Impulso Colectivo. Actualment, està treballant al curt documental, The painter’s room, de Maria Colomer produït per Boogaloo Films.

Com a directora, compagina l’escriptura de la seva òpera prima amb la preproducció del seu segon curt, Sang de bou, seleccionat a l’edició 2021 d’Acció Curts de Dones Visuals, l’Euroconnection Clermont-Ferrand 2022 i el European Short Film Pitch 2022, i produït per Fractal 7.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL