Acció Producció

Acompanyar les productores emergents en la creació de les seves empreses i projectes.

SCROLL

Convocatòria tancada

Seleccionades 2022

· Josephine Landertinger
· Montse Pujol
· Èrika Sánchez
· Laura Serra
· Carlota Darnell
· Nell Córdova

Què és Acció Producció?

ACCIÓPRODUCCIÓ és un programa d’acompanyament i assessorament dirigit a productores emergents per desenvolupar nous projectes i/o noves empreses.

Un espai de co-creixement per ampliar la seva capacitat de lideratge i emprenedoria, alhora que les seves capacitats creatives. Les 6 participants crearan i dissenyaran una dinàmica de suport on compartir i generar nous coneixements i recursos. Un espai on una mentora amb reconeguda experiència les acompanyarà setmanalment en els seus processos individuals i col·lectius. Un espai on adquirir noves eines, de la mà de diferents expertes i experts del sector que compartiran les seves experiències en diferents camps de la indústria. Un espai on crear sinergies entre totes les participants de les altres accions de Dones Visuals.

L’objectiu del programa és impulsar la presència de dones productores a la indústria audiovisual catalana, crear xarxa entre les participants i pensar conjuntament millors pràctiques per a la transformació del sector des de dins.

Descripció del programa

La segona edició d’ACCIÓPRODUCCIÓ es durà a terme del 10 maig de 2022 al 27 de Juliol de 2022.

A través de sessions plenàries, masterclasses, estudis de cas i meet and talks es tractaran temes com el desenvolupament de projectes, la planificació estratègica, el finançament, aspectes legals, màrqueting, lideratge, gestió d’equips artístics i tècnics, estratègies de networking, o la perspectiva de gènere i les diversitats dins els projectes, entre d’altres. Les sessions inclouen algunes de les següents activitats:

La participació en aquest programa comporta un compromís amb les diferents sessions de treball tan col·lectives com individuals. Consulteu el calendari a les bases.

 

ACCIÓPRODUCCIÓ compta amb les professionals Carla Sospedra, en la coordinació i Àngels Masclans en la mentoria.

Compromís amb la diversitat

Els programes de Dones Visuals volen promoure la diversitat i inclusió de mirades de dones socialment i històricament invisibilitzades. Per això fem una crida a creadores de diverses ètnies i/o races, creadores trans, lesbianes, amb diferents identitats sexuals, origen, edat o poder adquisitu, creadores de diverses religions i creadores amb diversitat/discapacitat funcional i/o intel·lectual. Una crida oberta a totes i a totis. Us esperem!

 

Totes les seleccionades podran gaudir de les activitats de formació i connexió amb la indústria sense cap cost, gràcies a la tasca de Dones Visuals i al suport i col·laboracions que fan possible el programa.

*Dones Visuals es compromet a portar a terme AccióCurts ja sigui de manera presencial o online, sempre en funció de com evolucioni la situació actual, perquè pogueu gaudir de totes les avantatges del programa.

 

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

Comparteix

Fes-te sòcia de DONES VISUALS

  • Fes-te sòcia perquè la lluita és col·lectiva.
  • Fes-te sòcia per estar en xarxa amb altres dones de l’audiovisual.
  • Fes-te sòcia perquè sense igualtat no hi haurà un cinema de qualitat.
  • Fes-te sòcia perquè #ElCineEnsNecessita
Per formar part del Directori no cal ser sòcia. Per canviar les coses, sí.
SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL