Imatge del perfil de Montse Folgado Olivella

Montse Folgado Olivella

Actriu | Directora | Dobladora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Actriu i creadora

Crea la seva pròpia companyia de teatre a l’any 2017 i estrenen amb l’obra Després de tu (Living together… apart) a la Nau Ivanow, obra amb la qual més tard estaran al teatre Porta4 i al Tantarantana. Escriu i estrena la seva primera obra com a dramaturga al teatre Akadèmia, INI (dins), una obra que ens parla de com ens influeix a les dones al llarg dels anys haver patit abús o agressions i no haver sigut conscients en el moment per falta d’informació del tema. Més endavant estrenen al teatre Tantarantana l’obra El millor per als nostres fills.  Actualment estan representant l’obra Todo saldrá bien, escrita i dirigida per Beatriz Bonet, en espais convencionals de Barcelona i rodalies. Ara preparen la nova producció de la companyia, Adrenalina.

 

Després de participar en desenes de projectes audiovisuals com a actriu, s’estrena com a directora amb el curtmetratge Latència, un documental que parla de la maternitat quan es veu travessada per la discapacitat. El projecte va ser seleccionat per Acció Curts l’any 2021 i s’estrena el Febrer del 2023 al VOC Festival.

 

Graduada en interpretació a l’escola La Bobina de Barcelona i en el Programa de Técnica Meisner de Javier Galitó-Cava. També ha complementat la seva formació a l’Estudi de Laura Jou amb l’Isaac Alcayde com a coach, i la seva formació de interpretació davant de càmera a la Central de Cine de Madrid amb el Carles Vila. Actualment s’està formant en direcció documental i guió.

 

També ha estudiat doblatge i locució a l’escola Complot escénico.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL