‘Trini’ de Marta Romero

juliol 14, 2020 4:05 pm

Trini_Marta_Romero

Published by Leave your thoughts

Projecte seleccionat a l’edició AccióViver2019

Una història que ens revela l’únic secret d’arribar junts fins al final: voler estar, voler estimar.

“Porque esta historia no es solo el reflejo de la tristeza de una pérdida sostenida. Durante tantos años, no he estado registrando lo que se va, sino aquello que permanece”.

Marta Romero

TRINI és la lluita d’una néta per atrapar el temps que l’Alzheimer vol robar-li als seus avis. TRINI són Trini, Paco, i l’amor que els uneix, un amor senzill i prodigiós que ens revela l’únic secret d’arribar junts fins al final: voler estar, voler estimar. 

Qui és la Marta Romero?

Marta Romero

Marta Romero és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Comença a treballar com a artista visual en el món de la dansa en 2010 de la mà del coreògraf Mauro Barahona. Actualment, compagina els seus projectes més personals amb tasques de realització audiovisual, càmera o muntatge.

Ha dirigit diverses peces de cinema-dansa entre les quals destaca 9241 (2017) seleccionada en festivals a Espanya, Portugal, els EUA, Mèxic, Xile i l’Argentina; i Ezlekua (2020) acabada d’estrenar.

Ha dirigit la websèrie Barbitúrica Burlesque (2014) juntament amb Borja Segarra, premiada en el Festival de Cinema de Saragossa i en el Festival Internacional de Cinema de València.

Com ha estat el teu ACCIÓVIVER?

Un espai per centrar-me en mi i el meu projecte

“Destacaria l’entorn on es produeix Acció Viver i el bon ambient de treball entre les companyes i tot l’equip de Dones Visuals que forma part del programa.”

“Al final de cada jornada posàvem en comú el que pensàvem de cada projecte. Ja només el fet de sentir el feed back de les altres companyes i també poder opinar, m’ha semblat molt enriquidor.”

“M’ha ajudat moltíssim a tenir eines per estructurar un material rodat durant deu anys.”

AccioViver2020

Coneix a totes les participants d’AccióViver 2019 i els seus projectes:

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix