‘El valle inquietante’ de Celia Galán

juliol 14, 2020 4:26 pm

El_Valle_Inquietante_Celia_Galan

Published by Leave your thoughts

Projecte seleccionat a l’edició AccióViver2019

“Si et diguessin que hipotecant-te per a tota la vida podràs conèixer a l’home o la dona dels teus somnis amb un 99% d’èxit assegurat, ho faries?”.

Celia Galán

Una dona que cerca a l’home dels seus somnis descobreix que s’ha enamorat d’un androide dissenyat a la seva mesura per una gran corporació. El que comença com la parella perfecta, es converteix en una relació tòxica on ella s’adona que tots estem programats. 

Qui és la Celia Galán?

Celia Galan

Celia Galán és directora i guionista. Graduada del Royal College of Art de Londres on la seva pel·lícula de fi de grau Historia del desierto va guanyar el segon premi de la Cinéfondation del Festival de Cannes. 

Amb el curtmetratge One minute past midnight, va guanyar la beca Cinema Extreme de l’UK Film Council i Film Four, i premiat amb l’Hugo d’Or en el Festival Internacional de Chicago.

Va participar a l’Atelier de Cannes i Cinemart de Rotterdam amb el guió de Rosita Guzmán está viva, sent finalista per Europa del Premi Sundance/NHK de Guió del 2009.

El seu darrer curtmetratge Para ayer (2018), es va estrenar al Festival de Málaga, punt d’inici d’una llarga trajectòria de premis i festivals.

Com ha estat el teu ACCIÓVIVER?

Timeline, deadline

“Tenir un equip de professionals que em guiés i dates d’entrega específiques que estructuressin el procés d’escriptura.”

“Gràcies als retirs i les tutories he pogut tenir temps material i mental per trobar la història que volia explicar aconseguint escriure una pel·lícula.”

Un procés col·lectiu

“La complicitat i connexió amb totes les participants i tutores, poder compartir moments juntes, preguntar-nos i escoltar-nos.”

AccioViver2020

Coneix a totes les participants d’AccióViver 2019 i els seus projectes:

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix