Convocatòries de Dones Visuals 

juliol 6, 2020 10:00 am

Convocatòries Dones Visuals

Published by Leave your thoughts

Últims dies!

‘Porta la història per on tu vulguis’ 

Tens un projecte audiovisual? Noves convocatòries de Dones Visuals 2020 – 2021: Acció Curts, Acció Viver i Acció Producció

Si ets dona i tens un projecte audiovisual en fase d’escriptura o desenvolupament, inscriu-te en les convocatòries de Dones Visuals

Els programes, que formen part del Pla d’Acció Dones Visuals, estan orientats a potenciar una major presència de dones en l’àmbit audiovisual. Ofereixen assessorament i acompanyament per a les cineastes i alhora un espai per fer un salt qualitatiu en els projectes en desenvolupament. Són una trobada amb el talent de les professionals de l’audiovisual.

ACCIÓ CURTS és una iniciativa per incentivar a directores emergents a impulsar els seus projectes de curtmetratge posant-les en contacte amb la indústria audiovisual. 

La convocatòria es mantindrà oberta fins al 13 de setembre.

ACCIÓ VIVER és un programa d’acompanyament i assessorament per a projectes de llargmetratge de ficció i documental liderats per dones. 

La convocatòria es mantindrà oberta fins al 15 de setembre de 2020.

Si el teu projecte resulta seleccionat, gaudiràs de jornades exclusives, tallers innovadors sobre narrativa, activitats formatives i sessions de Piching i One-to-one amb la indústria

Les seleccionades treballaran acompanyades per les coordinadores dels programes, Elisabet Dubé i Laura Rubirola i altres professionals d’alt nivell de la indústria audiovisual com Marta Grau, Laia Manresa, Marta Selva i Mercedes Martínez-Abarca, i el Col·lectiu Ficcial en l’equip formador.

ACCIÓ PRODUCCIÓ és un programa d’acompanyament i assessorament a productores novelles de la mà de productores amb llarga experiència en la indústria i d’un equip formador de tota la cadena de producció audiovisual.

Aviat obrirem la primera convocatòria.

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix