Imatge del perfil de Elisabet Dubé Ferré

Elisabet Dubé Ferré

Directora | Docència | Productora

DESCRIPCIÓ

Professional amb més de 10 anys d’experiència desenvolupant projectes de cinema, televisió i publicitat. Ha produït curtmetratges multi-premiats per a directors com Sergi Pérez, Elena Trapé, Claudio Zulián i Paco Caballero, a més de la TV-movie “La Ruïna” i “Blog”, el primer llargmetratge d’Elena Trapé.

Ha dirigit el seu primer curtmetratge “HE” protagonitzat per Miki Esparbé amb la multipremiada productora Mr. Miyagi Films que actualment està en Festivals.  A més, també ha escrit i dirigit el programa de televisió “L’Altra Cara” que s’està emeten actualment a TVC.

Ha treballat com a productora en diferents empreses de cinema, televisió i publicitat i també com a docent a l’ESCAC (Escola Superior de  cinema i audiovisuals de Catalunya) i actualment s’ha incorporat al equip de Finesse Films com a productora executiva. Combina la seva feina amb estudis d’interpretació impartits a l’Escola de Teatre Nancy Tuñón i l’Escola d’Art Dramàtic Eòlia per a aprofundir en la tasca de direcció d’actors.

És membre fundadora de Dones Visuals, associació que reuneix professionals del sector compromeses en defensar, promoure i fer efectiva la presència de la dona a l’audiovisual.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL