Coneixem a les seleccionades de la propera edició d’#AccióViver!

desembre 4, 2023 9:43 am

Published by Leave your thoughts

ACCIÓVIVER és el programa d’acompanyament i d’assessorament per a directores i guionistes amb un projecte de llargmetratge de ficció o documental en desenvolupament, que posa l’accent en la fase d’escriptura de guió, i que acompanya a les participants durant tot un any en el desenvolupament del seu projecte.

Aquest programa neix amb l’objectiu d’impulsar òperes primes escrites i dirigides per dones i reconèixer la importància de mantenir una continuïtat en les carreres professionals d’aquelles que ja han aconseguit donar-se a conèixer, però que segueixen patint la desigualtat d’oportunitats a l’hora de seguir desenvolupant el seu talent. 

Amb l’acompanyament i assessorament durant tot el curs dels sis projectes seleccionats, DonesVisuals vol seguir avançant cap a l’objectiu que dona sentit a la nostra associació: revertir la situació de desigualtat històrica, amb la certesa que l’audiovisual no assolirà la màxima qualitat fins que no s’incorporin les mirades i pràctiques de les dones, sense oblidar el nostre objectiu de promoure la participació de professionals de l’audiovisual pertanyents a col·lectius socialment i històricament invisibilitzats. 

Som conscients tot el que comporta presentar-se a una convocatòria com #AccióViver per això no volem deixar de felicitar també a totes les que us heu presentat. No estar en la selecció no posa en dubte la qualitat dels vostres projectes, i sobretot, no qüestiona el vostre poder com a cineastes. Només implica que hi ha molts projectes i que tenim molt poques places per a tan bon planter. Desitgem que aquest procés hagi fet créixer les vostres pel·lícules.

PROJECTES SELECCIONATS

FIEBRE de Carolina Kuzeluk i Diana Kuzeluk
RAPAZA d’Águeda Sánchez
UN FOGAL de Neus Pagès
LA LLACUNA ESTÍGIA I ALTRES TOLLS de Mariam Tajer
EXTRAÑAS CRIATURAS d’Ainhoa Bolaños i Monica Ovejero
GRAN SILENCIO de Laura Sisteró i Blanca Escoda

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix