Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Neus Pagès i Selga (Sta. Coloma de Farners, 2000) és una directora de cinema documental graduada amb mèrits en Comunicació Audiovisual i Multimèdia per l’EU ERAM.

Ha escrit i dirigit el migmetratge documental “Voler fins a poder” (2023) que s’ha estrenat al Manlleu Film Festival.

Ha treballat en nombroses produccions documentals com a operadora de càmera com en la recent producció “Lucrecia” produïda per JWP i que s’emetrà a Disney Plus o els documentals “Quatre perifèries i un somni” produït per DDM Visual i “Tort” produït per Goroka en fase de producció. També ha treballat en l’àmbit de la producció en projectes documentals de Minoria Absoluta, National Geographic o el programa “Obrint Plaça” produït per Abacus Coop i emès a TV3.

Actualment, es troba desenvolupant el seu primer llargmetratge documental “Un fogal” que ha sigut seleccionat pel Programa d’Acompanyament a Projectes Audiovisuals del Modern impulsat per l’Ajuntament de Girona i que compta amb el suport de la productora DDM Visual i la Diputació de Girona. El documental compta el suport d’Oliver Laxe en el procés de desenvolupament i escriptura i d’Ainara Vera (directora de la recent “Polaris” i muntadora de les pel·lícules de Victor Kossakovksy) durant el procés de producció i muntatge.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL