Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Águeda Sfer (1995) viu i treballa a Barcelona. S’ha graduat a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) en l’especialitat de direcció de fotografia, però actualment treballa com a directora i guionista. 

“Miserable yo” (2019) és el seu primer curtmetratge de ficció com a directora, amb el qual ha participat en festivals com Abycine, Som Cinema o Sant Joan d’Alacant. En ell parla d’una situació personal familiar.

Ha participat com a directora de fotografia en diferents produccions. Per exemple, els curtmetratges “Te busco en todos” (Celia Giraldo, 2018) i “Marleni, no Marlen” (Carmen Aumedes, 2020) o el llargmetratge documental “Desletargia” (Pep Salvadó, 2019).

Actualment combina el desenvolupament dels seus projectes amb feines com a directora i realitzadora en videoclips (l’últim, del grup “Vance Joy”). També ha col·laborat realitzant vídeoarts per l’escriptora Alicia Kopft i l’artista Nuria Guiu (“Speculative Intimacy” i “Spiritual Boyfriends”).

En aquest moment es troba treballant en el seu proper curtmetratge amb la productora Pausa Dramática Films; i també desenvolupant la sèrie “Soy un 10” (juntament amb Carmen Aumedes i les directores de càsting Eva Leira i Yolanda Serrano) i el projecte de llargmetratge “Doble frente”.

Des de 2020, té un álter ego musical, “La becaria”, amb el que produeix cançons de música trap i electònica i també fa diferents performances.

En les seves històries li interessa parlar, sobretot, les relacions interpersonals des d’un vessant còmic, jugant amb sentiments com l’incomoditat, l’absurd i el ridícul. Però, sempre, explicat des d’un punt de vista femení, donant veu a personatges que no solen tenir-ne. Li agraden el personatges que estan carregats de tragèdia i comèdia alhora, tractant temes com els conflictes psicològics, els trastorns mentals o l’anul·lació femenina, barrejant tons i formats.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL