Talent femení a la 24a edició del Festival de Màlaga

juny 3, 2021 11:15 am

Published by Leave your thoughts

Aquesta nova edició del Festival de Màlaga, que tindrà lloc del 3 al 13 de juny de 2021, compta amb més representació femenina que mai.

Les companyes de CIMA han fet un repàs de les directores que formen part del festival, que nosaltres volem aprofitar per celebrar a les #SòciesDV i els treballs que han passat pels nostres programes. També ens sembla bon moment per fer una mirada enrere i rescatar l’article que va escriure en Pol Galofre amb motiu dels darrers Premis Gaudí, i així seguir-nos qüestionant de quina manera representem el món. Per no oblidar que l’audiovisual és una finestra, i que aquests retalls són els que configuren el nostre imaginari.

Retalls que fan que ens formem opinions sobre les coses i el món, retalls que ens fan aprendre. Aquestes finestres poden servir per canviar-ho tot o per deixar-ho tot igual. És una responsabilitat molt gran per a totes aquelles persones que es dediquen a construir finestres”.

Seleccionades:

Júlia de Paz Solvas, una de les participants a #AccióCurts 2020, competeix en la Secció Oficial del 24è Festival de Màlaga amb AMA, produïda per Dalia Films i que Filmax estrena el 16/07.

Carol Rodríguez Colás, #SòciaDV, que va formar part d’ #AccióCurts 2017, i d’ #AccióViver 2020 competeix en la Secció Oficial del 24è Festival de Màlaga amb Chavalas, el seu primer llargmetratge de ficció.

La directora Judith Colell competeix en la Secció Oficial del 24è Festival de Màlaga amb en el seu nou llargmetratge 15 horas produït per SeleneFilms i TurkanaFilms.

Carla Simón i Dominga Sotomayor competeixen en la Secció Oficial del 24è Festival de Màlaga amb el curtmetratge documental Correpondecia, produït per Avalon Cine, Goroka, Cine Estación i amb la producció executiva de la #SòciaDV Carla Sospedra.

Tania Ballo Colel, Manuel Jiménez Núñez, i la #SòciaDV Serrana Torres presenten Las sinsombrero 3. Las exiliadas.

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix