Èxits per a la versió online d’Acció Curts

desembre 10, 2020 6:38 am

ACCIOCURTS_exitPITCH

Published by Leave your thoughts

L’edició d’enguany d’Acció Curts era un repte per la necessitat de fer-la online, tenint cura del benestar de totes les persones implicades. Per sort, ha estat un èxit!

Com els ha passat a moltes entitats, nosaltres també hem hagut de trobar la manera d’organitzar el nostre programa de forma deslocalitzada, però alhora sense perdre ni l’essència ni la potència d’aquesta experiència de formació i professional per a creadores de curtmetratges.

Estem convençudes que l’aposta que vam fer per l’edició en línia sebse renunciar a cap de les avantatges del programa ha estat un èxit. No ho diem només nosaltres, sino que ens han plogut felicitacions per tot arreu.

Volíem compartir-les amb vosaltres i aprofitar per recordar-vos que també podeu descobrir els 12 projectes que estan participant a l’AccióCurts2020. En aquests moments estan creuant agendes amb totes les productores que van estar interessades en saber-ne més. Si teniu una productora i interès per algun dels projectes, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Us deixem aquí algunes de les floretes que ens han arribat:

“Ante todo, enhorabuena por el nivel y la realización del evento. Todos los proyectos nos han parecido de una alta calidad y la variedad de temas, géneros y propuestas nos ha sorprendido muy positivamente.” 

JOAN MONTESINOS d’Amor y Lujo (productora)

“En primer lloc, moltes gràcies per aquest pitch tan organitzat del qual hem pogut participar. Tots els projectes tenien un gran potencial i són molt encertats a la nostra actualitat.”

DAVID AYMERICH d’AYHE productions S.L. (productora)

“Qué pasada de organización. A nivel técnico ha sido impresionante.” 

GERARD MARGINEDAS de Distinto Films (Productora)

“Enhorabuena por el curro, ¡un éxito!”

PABLO MENENDEZ de Marvin&Wayne (distribuidora) 

“Felicidades por la super buena organización!”

QUERALT PONS de MORETHAN FILMS (distribuidora) 

“Muchas gracias por invitarme y enhorabuena. Los proyectos están muy bien y la organización ha sido estupenda.”

MILLAN VAZQUEZ ORTIZ de Freak (distribuidora)   

Moltes gràcies a tothom! Sabem que tot això no és possible sense la implicació de cada un i cada una de vosaltres. Gràcies per apuntar-te i transformar!

12projectes_AccióCurts_2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix