El projecte “Quédate en mi” de Miriam Quesada participa a les jornades professionals de Terror Molins

setembre 5, 2022 1:13 pm

Published by Leave your thoughts

La paritat en el cinema de gènere és una assignatura pendent. Qualsevol cinèfil mitjà pot donar molts exemples de directors de referència en el camp del terror, però tindria seriosos problemes per fer el mateix si de directores es tractés. Per aquest motiu, i per tercer any consecutiu, tornem a col·laborar amb les companyes de Terror Molins, per transformar aquesta situació de desigualtat. Una col·laboració que es reforça amb la participació en el festival de la Miriam Quesada i el seu curtmetratge “Quédate en mi”.

Quédate en mi” ens explica la història de la María, embarassada de set mesos i mare d’un primer fill. Amb una por atroç a parir i sense poder compartir amb ningú aquest sentiment, un missatge publicitari li arriba al seu Instagram: Retir d’un cap de setmana amb dones embarassades enmig de la naturalesa del Montseny. Aparentment, el retir és un lloc idíl·lic per compartir, cuidar i sanar, però tota aquesta idealització acaba quan la María s’acaba veient immersa en un ritual pertorbador en el qual les dones desitgen retenir a la panxa els bebès i protegir-los per sempre. La María intentarà fugir d’allà, però a meitat de la persecució trenca aigües.

Aquesta col·laboració, però, no se centra únicament en aquest fet, sinó que totes les participants d’ #AccióCurts amb un curt de terror, poden participar en les jornades professionals i presentar el projecte en el marc del festival. A més, totes les sòcies de Dones Visuals poden inscriure’s amb el seu curtmetratge o pel·lícula, i una d’elles tindrà una plaça gratuïta per participar de totes les activitats professionals. Només ho heu de fer constar en la vostra inscripció.

Les inscripcions a les jornades professionals estan obertes fins al 15 de setembre, i es poden inscriure projectes tant de curtmetratge com de llargmetratge, sempre centrats en el gènere del terror.

La propera edició de Terror Molins tindrà lloc del 4 al 13 de novembre, i estem segures que podrem gaudir d’una gran programació de projeccions i sessions professionals. Nosaltres hi serem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix