Obrim convocatòria · Inscriu la teva peça de video-art als Dimarts de Vídeo del Santa Mònica

gener 19, 2023 10:10 am

Published by Leave your thoughts

Des de Dones Visuals engeguem el 2023 amb dues col·laboracions amb dos dels centres d’art i cultura de referència a la ciutat de Barcelona, amb dues convocatòries exclusives per a sòcies. D’una banda, amb el Centre de Cultura Contemporània, amb la convocatòria per projectes en producció que reflexionin sobre la ciutat, amb la tercera edició de Simfonies de Ciutat. D’altra banda, una nova col·laboració amb el centre d’art Santa Mònica, dins del seu projecte Dimarts de Vídeo, per a obres acabes, en un format de caràcter experimental.

Dimarts de vídeo

Dimarts de vídeo és el programa audiovisual del Santa Mònica amb projeccions gratuïtes i regulars cada dimarts a les 19h a la Sala Bar, amb la col·laboració en la programació de diferents col·lectius que creen mirades, en un espai de treball coral i únic en constant construcció de significats col·lectius, i de les que, Dones Visuals, en forma part. La programació del primer trimestre ja està disponible aquí.

Des de Dones Visuals hem decidit nodrir aquesta programació amb una convocatòria de video-art als Dimarts de Vídeo, exclusiva per a sòcies i destinada a donar visibilitat a aquelles peces acabades que s’enmarquen en un format més experimental. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de febrer.

Quines obres es poden presentar?

  • Obres audiovisuals de caràcter experimental. Quedant fora d’aquesta convocatòria els formats tradicionals/convencionals de llargmetratge i curtmetratge, ja siguin de ficció i/o documental.
  • S’admeten obres d’autoria col·lectiva o individual.
  • La durada de les obres és de màxim 15 minuts, poden presentar-se un conjunt d’obres que s’entenguin com a conjunt i que no superin en total 15 minuts.
  • Per presentar la teva obra has de ser sòcia de Dones Visuals i tenir el teu perfil actualitzat al Directori.
  • Les obres seleccionades es projectaran al Santa Mònica, amb la presència de la creadora, que rebrà 300€ en concepte d’exhibició de l’obra.

Com em puc presentar?

Pots presentar la teva peça acabada de video-art als Dimarts de Vídeo fins al 12 de febrer. Abans de fer la inscripció, et recomanem que llegeixis atentament les bases (també les tens disponibles en castellà aquí).

Per fer la inscripció, has d’omplir aquest formulari, que haurà de contindre tota la informació i documents especificats en les bases.

La comunicació de les obres seleccionades es realitzarà a través del nostre web i xarxes i d’un correu electrònic a les autores la setmana del 13 de març de 2023.

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix