Obrim convocatòria · Inscriu el teu projecte a Simfonies de Ciutat

gener 17, 2023 10:24 am

Published by Leave your thoughts

Des de Dones Visuals engeguem el 2023 amb dues col·laboracions amb dos dels centres d’art i cultura de referència a la ciutat de Barcelona, amb dues convocatòries exclusives per a sòcies. D’una banda, una nova col·laboració amb el centre d’art Santa Mònica, dins del seu projecte Dimarts de Vídeo, per a obres acabes, en un format de caràcter experimental. I d’altra banda, la ja coneguda, amb el Centre de Cultura Contemporània, amb la convocatòria per projectes en producció que reflexionin sobre la ciutat, amb la tercera edició de Simfonies de Ciutat.

Simfonies de ciutat

«Simfonies de ciutat» és un projecte de creació produït pel CCCB, en col·laboració amb Dones Visuals, que té com a objectiu crear una col·lecció de peces audiovisuals que formin una sèrie de visions urbanes a través de diferents cineastes. Veure i analitzar l’espai urbà a través d’un recorregut d’itineraris personals i autorals que generin una visió diferent de la ciutat.

Inscriu el teu projecte en producció a Simfonies de Ciutat. Aquesta convocatòria és exclusiva per a sòcies de Dones Visuals, i es seleccionaran fins a cinc projectes participants en la propera edició. Les inscripcions estan obertes fins al 10 de febrer de 2023.

Quins projectes es poden presentar?

Se seleccionaran 5 projectes que han de complir els següents requisits

 • El projecte ha d’estar centrat en la ciutat de Barcelona o en altres ciutats de la seva àrea metropolitana.
 • La cineasta ha de ser sòcia de Dones Visuals.
 • El projecte ha de tenir una durada mínima de 5 minuts i una màxima de 15.

Els projectes seleccionats comptarán amb suport econòmic en la seva producció, consistent en 4.000€ per projecte en concepte d’honoraris de cadascuna de les cineastes.

El CCCB a més ofereix una sala de postproducció, una llibreria de músiques amb drets universals, assumirà també les despeses de traducció i subtitulat de les pel·lícules per tenir versions en castellà, català i anglès i donarà suport a les cineastes amb les tasques de producció per demanar permís de rodatge o drets d’imatge de persones.

Com puc inscriure el meu projecte?

Inscriu el teu projecte a Simfonies de Ciutat, en primer lloc, et recomanem que llegeixis atentament les bases que pots consultar aquí (bases también disponibles en castellano aquí).

Després, recorda tenir actualitzat el teu perfil al directori i preparar la documentació necessaria per la convocatòria:

 • Document PDF de màxim 5 pàgines que inclogui:
  • Títol del projecte
  • Nom i cognoms
  • Correu electrònic i telèfon
  • Enllaç al perfil del Directori de DONESVISUALS
  • Ciutat en la qual se centra la proposta
  • Breu descripció de la idea (màxim 10 línies)
  • Sinopsi (1 pàgina)
  • Proposta visual (1 pàgina)
  • 3 fotografies d’autoria de la sol·licitant que representin l’enfocament del projecte.

Un cop ho tinguis tot, Inscriu el teu projecte a Simfonies de Ciutat a través d’aquest formulari.

La comunicació dels projectes seleccionats es farà a través del web i les xarxes de Dones Visuals i d’un correu electrònic a les seleccionades la setmana del 20 de març de 2023.

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix