SIMFONIES DE CIUTAT. FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

‘Simfonies de ciutat’ és un projecte del CCCB en col·laboració amb Dones Visuals per crear una col·lecció de peces audiovisuals que formin una sèrie de visions urbanes a través de diferents cineastes.

Les sòcies de Dones Visuals interessades en presentar-se poden fer-ho a través d’aquest formulari. Aquesta convocatòria és exclusiva per a sòcies de Dones Visuals.

* Camp obligatori

  T'identifiques com:

  Les seleccionades es comprometen a:

  Autoritzar a DONESVISUALS i al CCCB a utilitzar imatges (fotografies i vídeos) noms i cognoms de les seleccionades, així com la informació sol·licitada que es podrà incloure en el catàleg per a les seves activitats de promoció.

  Autoritzar a DONESVISUALS a fer públics les dades de contacte (mail i telèfon) en el catàleg imprès i/o digital com en la comunicació amb productores i altres agents de la indústria que tinguin com a finalitat promoure els perfils de les participants.

  Assistir obligatòriament a les sessions indicades en el calendari. En cas d'incompliment injustificat d'aquests compromisos l'organització es reserva el dret a no atendre futures sol·licituds de la participant.

  Comprometre's a assistir a les sessions de fotografia i enregistrament de material videogràfic per a la difusió de Simfonies de Ciutat.

  Autoritzar a DONESVISUALS a l'enviament d'informació de les seves activitats.

  Incloure a les obres els crèdits següents:
  Simfonies de ciutat
  Una producció del CCCB (logo) amb la col·laboració de Dones Visuals (logo) i el suport de la Diputació de Barcelona (logo)
  © CCCB, Barcelona 2024

  La sol·licitant declara que totes les dades que consten en la sol·licitud i els documents que l'acompanyen són certs.

  He llegit i accepto l'avís legal

  Inscriure's en aquest programa implica automàticament l'acceptació de les bases de la present convocatòria.

  SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
  SEGUEIX-NOS
  CONTACTE
  info@donesvisuals.cat
  Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
  08003 Barcelona
  ESCRIU-NOS
  CREAR PERFIL