Dades de contacte

Granollers (Roca Umbert. Fàbrica de les Arts), Barcelona

DESCRIPCIÓ

M’encanta el gènere documental. Estic especialitzada en la creació de continguts audiovisuals i en comunicació cultural. Sóc llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Antropologia Social i Cultural per la UNED, amb mestratge en Direcció de la Comunicació Empresarial i Institucional per a la UAB i màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra.

Sóc la directora, guionista, productora i muntadora del documental d’investigació històrica “Economia col·lectiva. L’última revolució d’Europa”, estrenat el 2014 al CCCB, emès a Barcelona Televisió l’estiu del 2016 i actualment visionable des de la plataforma Filmin. Així mateix, he coordinat la mostra “La Revolució Silenciada: Les col·lectivitzacions industrials i de serveis 1936-39” dins l’exposició col·lectiva “Jo em rebel·lo. Nosaltres existim” de la Fundació Palau, premi ACCA 2013.

Ha estat redactora d’informatius del programa de 8TV “8 al dia”, dirigit per Josep Cuní, edició cap de setmana (2014-2016), i de la Ràdio i Televisió de les Illes Balears (2007-2012). Així mateix, sóc coautora del llibre de biografies “Entusiastas olvidados” (Barcelona, 2016), coordinat per Miquel Izard i editat per Descontrol.

Actualment treballo en els diferents projectes que assumeix Atzur Produccions (direcció, guió, producció, gravació i muntatge d’audiovisuals diversos, formació, comunicació, disseny web), entre els quals destaca el documental “L’espera” (títol provisional, en procés d’elaboració), seleccionat al Mentoring Projects de l’Alternativa 2016, el curtmetratge documental encarregat pel Consell Comarcal del Maresme “D’immigrades a ciutadanes” (El Maresme, 2018) o el guió i els audiovisuals de la IV Nit de les Lletres Maresmenques (El Maresme, 2019), esdeveniment impulsat per Òmnium Maresme.

Pel que fa als tallers, n’he realitzat quatre en cinema documental a l’Institut Quatre Cantons (Barcelona). Fruit d’aquestes formacions, s’han realitzat els següents curtmetratges: “Tema tabú. L’embaràs adolescent” (2016), “Poblenou for sale” (2017),”El batec del Quatre Cantons (2018) i “En efervescència” (2019).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL