#SociesDV · Presència a la Berlinale

febrer 17, 2023 11:36 am

Published by Leave your thoughts

El Festival de Cinema de Berlín – Berlinale celebra enguany la seva 73a edició, que té lloc a Berlín del 16 al 26 de febrer. Després de l’èxit del cinema català en l’edició del 2022, on Alcarràs de la sòcia Carla Simón va endur-se l’Os d’Or, aquest any estem molt contentes de l’alta presència de sòcies de Dones Visuals participant en les diferents categories i activitats d’indústria que es celebren al festival, com el Berlinale talents o l’European Film Market. Celebrem i felicitem a totes les sòcies implicades en els equips d’aquestes pel·lícules!


* Hem fet una cerca per donar visibilitat a totes les sòcies participants, i a totes aquelles que formen part dels equips de les pel·lícules nominades en les categories de producció, direcció, so i guió. Com no sempre podem accedir a aquesta informació completa de les fitxes tècniques, si qualsevol sòcia que formi part de les categories citades no apareix en aquest llistat, pot posar-se en contacte amb nosaltres a comunicacio@donesvisuals.cat i l’afegirem.

SÒCIES PRESENTS

20.000 species of bees (COMPETITION) – Valerie del Pierre (producció), Gina Ferrer (DoP)
Matria
(PANORAMA) – Mireia Graell Vivancos (producció)
Sica (GENERATION) – Carla Subirana (guió i direcció), Alba Sotorra (producció), Alejandra Molina (disseny de so) Amanda Villavieja (so directe),
Iván & Hadoum (CO-PRODUCTION MARKET, OFFICIAL FEATURE FILM SELECTION) – Ian de la Rosa (direcció) Emilia Fort Molas , Carlotta Schiavon (producció)
The chauffeur’s son (BERLINALE CO-PRO SERIES) – Isa Campo (Guió)
Harta (BERLINALE TALENTS | SCRIPT STATION) – Julia de Paz (direcció), Núria Dunjó (guió), #AccióCurts
Atles de la desaparició (BERLINALE TALENTS| DOC STATION)- Anna Giralt Gris (producció)
This is not Sweden (NEXT FROM SPAIN: FIRST LOOK + Q&A) – Aina Clotet , Sara Fantova , Celia Giraldo (direcció)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix