Sessió de pitch per a les seleccionades a Acció Viver 2019

juny 26, 2020 11:30 am

Picth Acció viver 2019

Published by Leave your thoughts

Les seleccionades a Acció Viver 2019 continuen més actives que mai! La setmana passada van estar treballant el seu pitch acompanyades de la productora i coordinadora dAccióViver Laura Rubirola, que els ha fet un acompanyament personalitzat per presentar amb excel·lència el seu projecte davant la indústria.

Durant la sessió, les participants van preparar la presentació dels seus projectes per poder ser exposada en tan sols 10 minuts. Com diu Rubirola, “Preparar-se el pitch és fonamental per tal de poder explicar de manera resumida i concisa els projectes que s’han estat desenvolupant, destacar-ne els trets més característics i reforçar-ne els punts forts. És una manera de demostrar que coneixem els nostres projectes i que aquests es poden resumir d’una manera directa i entenedora”.

La sessió es va estructurar en dues parts, una part més teòrica on Rubirola els va explicar de manera esquemàtica quins apartats hauria d’incloure un pitch, així com algunes claus per preparar-lo i dur-lo a terme. I una segona part més pràctica on van treballar ja la presentació dels projectes. Cadascuna va fer una breu presentació, va compartir els teasers que havia elaborat del seu projecte i va rebre feedback de les altres participants. També van treballar les diapositives que estan dissenyant (com a part del programa d’AccióViver) per acompanyar les seves presentacions.

“L’objectiu de la sessió”, conclou Rubirola, “era deixar la presentació de projectes el més treballada possible de cara a poder fer un pitch davant de la indústria, tant en públic com a nivell individual”.

Una sessió de pitch que ha estat en línia, intensa i molt útil!

#AccióViver

La història l’escrius tu: juntes la fem créixer!

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix