Per què ha d’existir #ACCIÓPRODUCCIÓ?

març 11, 2023 9:31 am

Published by Leave your thoughts

Encarem la tercera edició d’ACCIÓPRODUCCIÓ amb molta il·lusió i amb la certesa d’haver creat un espai que faltava i era necessari construir. Així ho constaten les participants de les darreres edicions, que denominen l’acció com “una casa” on per fi sentir “pertinença”, “seguretat”, “calor”, “comunitat” i “valor”. Veure com les seves carreres han fet un salt qualitatiu, com el suport com a grup continua, com han traçat col·laboracions professionals entre elles i com celebren els èxits de cadascuna com a grup ens reafirma que els objectius marcats s’han complert més enllà de les nostres expectatives.

Com a indústria continuem afrontant reptes impossibles que ens sacsegen i amenacen cada cert temps. Això ens constata com la comunitat és necessària, i la cooperació clau per poder fer front als reptes i les crisis que estan per venir.

UNA NOVA OPORTUNITAT PER A PRODUCTORES

ACCIÓPRODUCCIÓ es construeix sobre alguns dels conceptes de l’economia feminista. Posar en valor la col·laboració enfront de la competitivitat, la cura contra la velocitat i l’eficiència, la integritat enfront de l’ego, la comunicació contra la dominació, l’honestedat contra la meritocràcia, la generositat enfront de la falta de responsabilitat i la importància del grup, la interdependència i la transversalitat contra la jerarquia. També posa el focus en el repte de mantenir l’equilibri en una professió altament estressant i qüestiona certes pràctiques fins avui silenciades, com l’abús de poder. Vol ser un espai on compartir processos i coneixements, on imaginar noves pràctiques i on reivindicar el dubte.

Tot això conduït i acompanyat amb la lucidesa, generositat, sensibilitat i gran experiència de l’Àngels Masclans. Les participants comptaran amb un espai propi de coworking, gràcies a la col·laboració amb La Bonne. Així com amb la visita de 15 ponents nacionals i internacionals de gran nivell que oferiran classes magistrals setmanals.

Carla Sospedra Salvadó i Carlotta Schiavon, Coordinadores d’ACCIÓPRODUCCIÓ

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix