“María” de Mayra Teixidó a les jornades professionals de Terror Molins

octubre 26, 2022 5:27 pm

Published by Leave your thoughts

La paritat en el cinema de gènere és una assignatura pendent. Qualsevol cinèfil mitjà pot donar molts exemples de directors de referència en el camp del terror, però tindria seriosos problemes per fer el mateix si de directores es tractés. Per aquest motiu, i per tercer any consecutiu, tornem a col·laborar amb les companyes de Terror Molins, per transformar aquesta situació de desigualtat.

Dins de tots els projectes sel·leccionats per les seves jornades professionals, als que aprofitem per felicitar i animar des d’aquí, ens fa especial il·lusió la participació, gràcies a l’acord de Terror Molins i Dones Visuals, de “María“, un #AccióCurts, dirigit per Mayra Teixidó.

“María” és una jove estudiant de medicina obsessionada amb la mort, es testimoni de cóm els seus companys de pis se suïciden mitjançant un ritual sagnant on ella també participa. Es la única supervivent i arran d’això, queda traumatitzada ja que no recorda res del que va succeir ni sap per què ho van fer.

Es muda de ciutat per començar de nou i un cop allí, s’instal·la en una antiga casa familiar, matricula a la universitat i coneix gent amb qui congenia.

Però al poc temps, té malsons, troba objectes entre les seves pertinences dels seus excompanys que ella no es va endur i aquests, apareixen a la seva vida de nou com fantasmes per a recordar-li que ha de finalitzar el ritual. Tot això la durà a una davallada física i psíquica que culminarà en una metamorfosis i sorprenent.

Us convidem a gaudir de tota la programació de Terror Molins i les seves activitats professionals. Nosaltres hi serem molt presents!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix