Gaudeix d’una beca formativa al curs de guió de sèries de ShowRunners!

octubre 26, 2022 8:14 am

Published by Leave your thoughts

Poder formar-nos i millorar en el nostre ofici és una de les nostres prioritats. Per aquest motiu, estem molt contentes de compartir amb totes vosaltres les beques per al curs anual de guió de sèries de ShowRunners. 

La figura del showrunner és la del creador/a d’una sèrie de televisió. A banda d’escriure i coordinar l’escriptura del guions, n’exerceix també la producció executiva i intervé en totes les preses de decisió de la sèrie, deixant-hi l’empremta del seu univers creatiu.

Si tu també vols ser el/la showrunner de la teva pròpia sèrie, el curs anual de Guió de Sèries et prepara per escriure el teu projecte i moure’l dins la indústria.

L’objectiu final del curs és que cada alumna acabi amb el guió de l’episodi pilot escrit i dialogat, amb el mapa de trames de la temporada i el dossier de venda de la seva sèrie. I que, a través d’aquesta primera experiència, adquireixi els coneixements necessaris no només per escriure guions de sèries, sinó per a desenvolupar-se també dins del sector.

Alguns punts importants que necessitem que tingueu en compte:

  • El curs té una durada total de 500 hores, que es divideixen en 225 hores lectives i 275 hores de treball individual tutoritzat de l’alumne/a fora de l’aula.
  • Les classes són presencials. Tot i així, està previst que puguin ser en format híbrid si algun alumne/a necessita seguir-les de manera telemàtica per causes relacionades amb la Covid-19.
  • Les classes s’impartiran de gener a desembre de 2023, excepte durant les vacances d’estiu, que es dedicarà a l’escriptura individual del projecte.
  • Els dies de classe són dimarts i dijous. Hi ha oberts dos grups de matrícula: el grup de matí (classes de 10 a 13h) i el grup de tarda (classes de 18 a 21h).
  • Entre totes les sòcies interessades, s’atorgará una beca per poder gaudir d’aquesta formació gratuïtament. 

Si creieu que us encaixa en el vostre perfil, us convidem a omplir aquest formulari abans del 20 de novembre i enviar un e-mail amb el vostre enllaç al directori a hola@showrunners.org. Des de Showrunners us contactaran per fer-vos una entrevista personal al desembre. Abans de l’entrevista de selecció es verificará que sigueu sòcies de Dones Visuals per poder optar a la beca.

Tags: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix