Engeguem el cicle de converses #AraSíToca

maig 12, 2020 1:38 pm

#AraSíToca

Published by Leave your thoughts

Dones Visuals iniciem l’espai de reflexió #AraSíToca, un cicle de converses temàtiques a través d’Instagram LIVE per posar en comú dubtes i certeses sobre el context social i polític en el qual ens movem arran la situació d’emergència provocada per la Covid-19. La primera sessió serà aquest dijous 14 de maig.

A l’inici d’aquesta crisi vam preguntar a les nostres sòcies què els preocupava de la situació que estàvem vivint. Arran les seves respostes, vam organitzar un grup de treball per debatre. Vam fer una cosa insòlita: reflexionar sense posar-nos pressions, cuidant-nos i tenint cura de les situacions de totes. Teníem una pregunta per respondre: quin és el nostre paper en aquesta crisi? 

Per suposat, les respostes són moltes i diverses, però n’hi ha una que hem tingut clara, i és que cal parlar de temes que des dels feminismes ja portem anys debatent, però que ara són més importants que mai. 

Davant la crisi calen mesures immediates, però també reflexions pausades que ens permetin construir un sector audiovisual de més qualitat. Durant aquestes setmanes hem anat teixint idees, preguntes, dubtes

Per aquest motiu, a partir d’aquest dijous 14 de maig hem engegat una sèrie de converses en directe a través d’Instagram LIVE amb el lema #AraSíToca.

Ho farem de la mà de dones especialitzades en diversos temes que ens acompanyaran en aquest camí per a fer més concretes i útils les nostres converses.

Qui té cura de les cures i per què?, com ens afecta aquesta crisi a les professionals de l’audiovisual?, quins imaginaris respectuosos, possibles i diversos podem construir i promoure?

La primera sessió #AraSíTocaCures serà aquest dijous 14 de maig a les 18 h. Marta Vergonyós, artista visual, cineasta i directora de La Bonne, conversarà amb Carme Puche, cineasta i secretària de Dones Visuals.

Podeu seguir la conversa en directe al nostre compte d’Instagram i també participar-hi amb preguntes.

Estigueu atentes a les nostres xarxes socials. Aviat us donarem més informació sobre els propers debats.

Us hi esperem! Juntes som més fortes!

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix