Dones Visuals, rep el premi Pepón Coromina de l’Acadèmia del Cinema Català

juliol 6, 2023 11:18 am

Published by Leave your thoughts

Comencem a pair a poc a poc la setmana tan emocionant que vam viure, entre els Dies d’indústria i el X Premi Pepón Coromina a Dones Visuals.

Aquests dies hem sentit coses que ens han omplert el cor d’amor, reconeixement i plenitud, sabent-nos part d’una transformació que no ens cansarem de dir que no s’atura.

Que tantes persones se sentin part de Dones Visuals i que l’Acadèmia es signifiqui amb el lliurament d’aquest premi, ens fa sentir que la xarxa sobre la qual construïm el nostre ideari és cada vegada més espessa, més plena de punts de suport, més resistent i alhora flexible per encarar uns temps que encarem juntes, sabent que totis col·laborem a la seva fortalesa, d’una manera o d’una altra.

Temps complicats per pertànyer, per significar-se, però precisament per això, es converteixen en els moments més necessaris per fer-ho.

Gràcies al jurat, composat per l’actriu Elena Martín, el director i guionista Mikel Gurrea, la productora Sandra Tapia, el director de fotografia Artur Tort i el productor i exhibidor Toni Espinosa i a l’Acadèmia del Cinema Català per aquest reconeixement.

Gràcies a totes, a totis, a tots qui sentiu que aquest premi també és vostre!

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix