Dones Visuals obrim convocatòries. Quina és la teva?

febrer 25, 2022 7:02 pm

Published by Leave your thoughts

Des de 2017 DonesVisuals impulsem accions de les dones de l’audiovisual a través del Pla d’Acció, un programa d’iniciatives per promoure el lideratge i la visibilitat de les professionals a través dels nostres programes.

Les diferents accions transformen els processos creatius i de relació amb la indústria audiovisual mitjançant les pràctiques feministes, fent èmfasi en l’acompanyament i posant al centre a totes aquelles cineastes pertanyents a col·lectius socialment i històricament invisibilitzats.

Transforma des de l’acompanyament

ACCIÓVIVER és un programa amb una durada de sis mesos, en què les participants compten amb l’assessorament individual de professionals reconegudes en l’àmbit de l’anàlisi i l’escriptura de guió. A més, és un programa vivencial, ja que compta amb dos retirs, que es desenvolupen en un entorn natural amb l’objectiu de fomentar la creativitat i crear comunitat entre les participants; assessories sobre perspectiva de gènere i diversitat en els continguts audiovisuals; una sessió d’assessorament jurídic, dos tallers de pitch sobre com presentar públicament el projecte, i una jornada de pitching i one-to-one amb professionals de la indústria per tal de donar a conèixer el projecte i cercar els suports necessaris per dur-lo a terme.

Inscripció oberta fins el 8 de juliol.

Transforma des del lideratge

#AcciódeCap és un programa de formació i creació de sinergies entre professionals, en col·laboració amb reconegudes empreses del sector. El programa està adreçat principalment a les caps d’equip en càrrecs de difícil accés: directores de fotografia, muntadores, tècniques de so, compositores de bandes sonores i efectes especials. Puntualment i en funció de les característiques d’algunes formacions podran adreçar-se també a altres perfils professionals.

Més informació aquí.

Transforma des del cocreixement!

AMPLIEM CONVOCATÒRIA

Inscripcions obertes fins el 8 d’abril

Ets una productora desenvolupant un projecte o una nova empresa?

#AccióProducció és un espai de cocreixement per ampliar la capacitat de lideratge i emprenedoria, sense oblidar les capacitats creatives. Les 6 participants crearan i dissenyaran una dinàmica de suport on compartir i generar nous coneixements i recursos.

Tota la informació aquí.

Transforma des de l’atreviment

CONVOCATÒRIA TANCADA

El teu projecte és un curtmetratge?

#AccióCurts és el programa d’assessorament, formació i pitching on les creadores de 12 projectes de curtmetratges tindran l’oportunitat d’introduir-se a la indústria, presentar les seves propostes i així obrir connexions i sinèrgies amb professionals i agents del sector.

Tota la informació aquí.

DONES VISUALS reuneix dones professionals del sector que treballem amb l’objectiu de revertir la situació de desigualtat històrica amb la certesa que l’audiovisual no assolirà la màxima qualitat fins que no s’incorporin les mirades i les pràctiques de les dones. Transforma amb nosaltres. Fes-te sòcia.
Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix