Dones Visuals menció especial Premi Pepón Coromina 2020

setembre 8, 2020 1:40 pm

Dones Visuals Premi Pepón Coromina 2020

Published by Leave your thoughts

Dones Visuals rep una menció especial al Premi Pepón Coromina 2020 de l’Acadèmia del Cinema Català per “per haver dut a terme una feina necessària des de la seva fundació l’any 2017, facilitant eines creatives i recursos a les dones de l’audiovisual, i fomentant una paritat que encara queda lluny”. Destaquen entre les seves iniciatives el Pla d’acció per donar suport a les cineastes i visibilitzar el seu treball, els programes d’acompanyament de projectes (Acció ViverAcció Curts i Acció Producció) i el primer directori de les dones professionals de l’audiovisual català, Directori&Comunitat.

Estem molt contentes per la menció que ens ha fet el jurat del 7è Premi Pepón Coromina de l’Acadèmia del Cinema Català. Recollim amb entusiasme aquest gest de suport a Dones Visuals i a la tasca transformadora que portem a terme. Sense dubte, no la podem tirar endavant sense el convenciment de tot el sector audiovisual.

També volem felicitar sincerament a Lluís Miñarro per aquest premi tan merescut, a un productor d’autoria i valent, també director atrevit, que ha fet realitat una llista imprescindible de pel·lícules extraordinàries. Felicitats pel premi i per cada una d’elles!

Agraïm especialment el jurat format per Valérie Delpierre, Nausicaa Bonnin, Raül Fernández, Isaki Lacuesta i Ariadna Ribas, i a la presidenta del jurat Marta Molins, per aquesta decisió. 

Aquest reconeixement avala la voluntat de la Junta de l’Acadèmia per treballar per un audiovisual igualitari on quedi reflectida la perspectiva de les dones, en col·laboració amb Dones Visuals.

Aquesta menció enforteix els vincles amb les professionals i els professionals de l’audiovisual català i també amb l’Acadèmia, amb qui hem de col·laborar conjuntament per a un cinema on els feminismes siguin el veritable motor del canvi.

Només així construirem un futur de l’audiovisual en equilibri, divers i realment enfortit.

Les 376 sòcies de Dones Visuals seguirem treballant en aquest compromís!

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix