Dones Visuals es reuneix amb la Consellera de Cultura Àngels Ponsa

novembre 18, 2020 12:43 pm

Dones Visuals es reuneix amb la Consellera de Cultura Àngels Ponsa

Published by Leave your thoughts

Dones Visuals ens vam reunir ahir 17 de novembre amb la Consellera de Cultura Àngels Ponsa, el director de l’ICEC Miquel Curanta i el director de l’Àrea Audiovisual Francisco Vargas, per continuar i ampliar les propostes per a un audiovisual més equitatiu i divers.

Durant la reunió vam constatar que la Consellera se sent alineada amb els nostres objectius. Nosaltres també vam agrair la col·laboració que des del 2017 hi ha entre Dones Visuals i el Departament de Cultura.

Dones Visuals vam presentar les següents línies de treball:

  • Continuar treballant per al reequilibri a l’audiovisual.
  • Treballar en l’ànalisi conjunt de les dades extretes dels ajuts i subvencions per fer un diagnòstic del nostre sector i saber quines noves accions cal portar a terme.
  • Aprofundir en les estratègies per a un audiovisual lliure de continguts masclistes i racistes, amb la incorporació de persones especialitzades en perspectiva de gènere i diversitats en cinematografia, i la composició de comissions el més diverses possibles.

Seguim els passos que ja vam definir a la Carta Oberta que vam compartir a l’inici del confinament i que ha estat signada per 64 entitats de l’àmbit audiovisual i cultural. La transformació només serà possible si la portem a terme amb la implicació del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix