Descobreix els projectes seleccionats d’AccióCurts 2023!

juny 1, 2023 9:00 am

Published by Leave your thoughts

Ja tenim els dotze projectes seleccionats al programa d’acompanyament de Dones Visuals Acció Curts 2023. Enguany la convocatòria ha estat un èxit i hem rebut 90 projectes de curtmetratge amb una molt bona qualitat, fet que ha complicat la selecció i la feina al comitè de selecció, format per Carlota Coloma, Sandra Reina i Diana Trujillo, que finalment ha escollit els dotze que formaran part de la setena edició del programa d’acompanyament per a projectes de curtmetratges, Acció Curts.

La setena edició d’Acció Curts ha destacat per la pluralitat dels continguts i la diversitat dels perfils de les participants. Com cada any, les seleccionades, en etapes creatives similars, podran treballar els seus projectes col·lectivament en un espai de seguretat, creativitat, assertivitat i acompanyades de la mà de professionals del sector.

Comptarem amb la presència de la Mercedes Martínez Abarca, tutora especialitzada en pitch, programadora i assessora; la Marta Selva, que imparteix el taller Un paseo por los feminismos fílmicos; el Pol Galofre, assessor del Col·lectiu Ficcial, que lidera l’assessoria sobre diversitat; la Cristina Calvet, advocada experta en audiovisual, que impartirà una assessoria jurídica enfocada al curtmetratge; i la incorporació del Pablo Menéndez, distribuïdor i fundador de Marvin & Wayne, i la Carlotta Schiavon, productora de Vayolet Films, que uniran forces en aquesta nova sessió sobre distribució i estratègia de festivals. Un conjunt de formacions que pretén aportar una mirada més àmplia, interseccional i transformadora sobre els processos de creació.

Per tercer any consecutiu l’acció culmina en el marc d’ACCIÓ DONES VISUALS DIES D’INDÚSTRIA, on es realitza la presentació dels pitchs davant de productores i distribuïdores; una àmplia llista de professionals que podran assistir-hi entre les modalitats en línia i presencial. Un dia dedicat a crear i enfortir vincles, a descobrir i apostar per nous projectes i a impulsar la presència de les cineastes a la indústria.

Els projectes seleccionats a Acció Curts 2023 són:

· “Niu” de Laura Roqué
· “Ojo Vago” de Salima Jirari
· “En la tierra” de Nayadé Gómez Félez i Tess Masero Brioso
· “Tierra callada” de Marta Herrero Silvestre
· “La nit n’és plena” d’Aina Melià
·”Cucharita” de Nati Masegosa
·”Todo lo que no soy” de Laura Dauden
·”Sota la meva pell” de Fatima Kamaso
· “Una imagen (im)posible” de Rebecca Tolosa
· “Femizombis” de Laura Álvarez
· “Cannes, espero que estiguis bé” de Bruna Cusí
· “Las otras” de Andrea Cuellar

Tags: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix