Presenta la teva peça de vídeo-art a Dimarts de Vídeo!

setembre 26, 2023 9:17 am

Published by Leave your thoughts

Dimarts de Vídeo és el programa audiovisual del Santa Mònica amb projeccions regulars cada dimarts a les 19h a la Sala Bar. La seva programació compta amb la col·laboració de diferents col·lectius, en un espai de treball coral i únic en constant construcció de significats col·lectius.

El nostre objectiu és nodrir aquesta programació amb una convocatòria de vídeo-art als Dimarts de Vídeo durant l’any 2024. La convocatòria és exclusiva per a sòcies, amb l’objectiu de donar visibilitat a aquelles peces acabades que s’enmarquen en un format més experimental.

Pots presentar la teva peça de video-art acabada fins al 17 d’octubre.

Quines obres es poden presentar?

  • Obres audiovisuals de caràcter experimental. Quedant fora d’aquesta convocatòria els formats tradicionals/convencionals de llargmetratge i curtmetratge, ja siguin de ficció i/o documental.
  • S’admeten obres d’autoria col·lectiva però la sol·licitud ha de fer-se a nom d’una de les autores, la resta han d’indicar-se en els crèdits especificats en la fitxa tècnica. 
  • Durada de les obres:
    • Obra única de durada màxima de fins a 20 minuts.
    • Diverses obres que puguin entendre’s o constituir un relat i que en total no superin els 20 minuts.
  • Cada autora podrà presentar-se a aquesta convocatòria amb una única proposta.

Les seleccionades per a participar a “Dimarts de vídeo” seran retribuïdes econòmicament per l’exhibició i presentació de les seves obres. Aquesta remuneració s’estableix en 300 euros impostos inclosos i s’abonarà amb factura dins del mes següent a l’exhibició de l’obra.

Com em puc presentar?

Et pots presentar fins al 17 d’octubre de 2023, abans et recomanem que llegeixis atentament les bases (també disponibles en castellà) per poder preparar tot el material necessari sol·licitat per a la convocatòria.

Un cop ho tinguis preparat al enviar el material sol·licitat a través del formulari d’inscripció.
Si tens algun dubte o pregunta pots enviar un correu electrònic a produccio@donesvisuals.cat.

Tags: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix