Beca per al curs de Guió de Cinema de Showrunners per a sòcies de Dones Visuals!

gener 8, 2024 9:09 am

Published by Leave your thoughts

Ser guionista és un ofici. I per tal de fer del guió una professió, cal conèixer en profunditat el llenguatge cinematogràfic, ser constant a l’hora d’escriure i, sobretot, tenir una mirada pròpia.

Però no n’hi ha prou amb això. També és molt important conèixer com funciona la indústria i quins agents hi treballen. A més a més, cal saber com presentar els projectes, tant en els documents de venda, com oralment en un pitching.

Així doncs, l’objectiu principal del curs anual de Guió de Cinema de Showrunners és que l’alumne/a adquireixi tot el bagatge necessari per escriure llargmetratges i per desenvolupar-se dins del sector. 

El curs està adreçat a totes aquelles persones creatives, interessades en el món de l’escriptura i el cinema que vulguin desenvolupar un projecte de llargmetratge de manera professional, preparat per presentar al sector. 

Durant l’any, cada alumne/a desenvolupa la seva idea de pel·lícula i acaba amb la primera versió del guió escrita i amb els documents de venda preparats per presentar a productores.

Alguns punts importants que necessitem que tingueu en compte:

  • El curs té una durada total de 350 hores, que es divideixen en 190 hores lectives i 160 hores de treball individual de l’alumne/a fora de l’aula. 
  • Les classes són presencials i s’impartiran del 22 de gener al 30 d’octubre de 2024, excepte durant les vacances d’estiu, que es dedicaran a l’escriptura individual del projecte.
  • L’entrega final del guió serà al desembre, i les correccions i el pitching davant les productores a finals de gener de 2025. 
  • Les classes s’imparteixen els dilluns i dimecres de 10 a 13h.

Entre totes les sòcies interessades, s’atorgarà una beca per poder gaudir d’aquesta formació gratuïtament. 

Si creieu que us encaixa en el vostre perfil, us convidem a omplir aquest formulari abans del 12 de gener i enviar un e-mail amb el vostre enllaç al directori a hola@showrunners.org, on es verificarà que sigueu sòcies de Dones Visuals.

Un equip valorarà les candidatures i el resultat es donarà a conèixer el 16 de gener.

Tags: , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix