ACCIÓDECAP Intercanvis, comunitat i formació d’alt nivell

desembre 10, 2021 1:15 pm

Published by Leave your thoughts

Donem per finalitzada la que ha estat la primera edició d’Acció de Cap, una acció dirigida a les dones caps d’equip i molt especial per diverses raons.

Per una banda, perquè Acció de Cap ha fet que enguany, el Pla d’Acció de Dones Visuals s’executés íntegrament i per una altra, perquè aquesta ha estat un repte, essent l’acció més tècnica que hem desenvolupat ara com ara. També aquesta ha estat l’única de les nostres accions que hem ofert en exclusiva, les sòcies de Dones Visuals.

Quan vam imaginar el Pla d’Acció vam tenir molt clar que calia dissenyar un programa d’acompanyament que a través de formacions tècniques d’alt nivell permetis a les professionals formar-se, reciclar-se i connectar-se. Crear sinergies entre elles en un entorn molt solitari.

Aquest any 2021, per exemple, la presència mitjana en tots els departaments només arriba al 26,6 % a les candidatures dels Gaudí.

Les formacions que han conformat aquesta primera edició han sorgit de les propostes de grups de treball formats per tècniques en actiu, que han identificat les necessitats de formació especialitzada en cada una de les disciplines. I també de les propostes de les empreses proveïdores de material i serveis de l’àmbit audiovisual respecte a les últimes novetats en equips d’imatge, so i il·luminació, processos de postproducció, workflows, fluxos de treball, etc.

Aquí trobareu tota la informació sobre el programa. Us esperem a la propera edició!

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Comparteix