Imatge del perfil de Ylenia Cañadas Mayoral

Ylenia Cañadas Mayoral

Cap de premsa | Crítica | Programadora

DESCRIPCIÓ

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. És Cap de Continguts a la revista en xarxa i en català ‘El Cinèfil’. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural.

Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. També ha estat Jurat Oficial al Festival de curtmetratges TaShortFest a Barcelona.

Actualment és cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (FantBoi) i programadora també del Craft Film Festival.

És membre de l’Associació Catalana de la Crítica i de l’Escriptura (ACCEC).

Col·labora fent ressenyes de locals per a Google.

Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL