Dades de contacte

Sant Feliu de Llobregat

DESCRIPCIÓ

Graduada en Fotografia i Creació Digital a la UPC amb un postgrau paral·lel en Postproducció i Motion Graphics. Posteriorment, realitza el Master en Teoria i Pràctica Documental de la Universitat Autònoma de Barcelona, on codirigeix el curtmetratge DIYSEX que viatja per diferents festivals internacionals com el Festival Internacional de Cine de Monterrey on guanya el cabrito de plata a millor curtmetratge documental. Karlovy Vary, Festival Internacional de Cine de Gijón, Festival de Málaga o Mecal, entre d’altres.

El 2020 continua la seva formació finalment especialitzant-se en la direcció de fotografia a ECIB, estudis que du a terme mentre treballa a la productora Gusano Films i desenvolupa els seus propis projectes com a directora de foto.

Actualment, es troba dirigint la fotografia i codirigint conjuntament amb Juno Álvarez i Maria Lorente la seva Òpera Prima La Revolución de las Musas que ha passat per laboratoris de creació com L’Alternativa Mentoring Projects, Plot Lab Lisboa o Abycine. El projecte es troba en aquests moments en fase de postproducció.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL