Imatge del perfil de Vanessa del Campo Gatell

Vanessa del Campo Gatell

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Vanessa del Campo Gatell és directora de cinema. Per a ella, el cinema és una manera de mirar, de qüestionar-se i de connectar amb el món. Actualment realitza un doctorat aplicat en cinema, en la VUB, entre Brussel·les i Barcelona.

El seu últim curtmetratge Mart, Oman es va estrenar en Visions du Reel, on va rebre el IDFA Talent Award. També ha rebut el Premi Sangalli per al diàleg cultural en el Festival dei Popoli i el Premi al millor curtmetratge en MiradasDoc. A més, ha format part de la selecció oficial del Krakow IFF, Dokufest, Riga IFF, IDFA i L’Alternativa, entre altres.

El seu anterior curtmetratge, Pepita, no robar també va ser també seleccionat i premiat internacionalment (Cleveland IFF, Sant Diego IFF, Filmmor, Elche IFF, entre altres).

Vanessa és llicenciada en Arts Audiovisuals a LUCA School of Arts, a Brussel·les. A més, també ha estudiat Guió i Desenvolupament de Projectes en la EICTV de Cuba i Direcció de Cinema a l’Escola Bande à Part de Barcelona. En 2019, va formar part del jurat de la Secció Nest en el Festival de Sant Sebastià i també va ser seleccionada per a participar en la IDFA Academy.

A més, Vanessa sempre s’ha interessat pel teatre. Després d’un postgrau en dramatúrgia amb el Teatre dels Sentits, va formar part de la Companyia de Teatre Social ProjectA, a Barcelona, durant alguns anys.

Com a primera formació, és doctora en Enginyeria Aeroespacial per la Universitat Politècnica de Catalunya, on va treballar investigant i ensenyant.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL