Imatge del perfil de TERESA URROZ OROZ

TERESA URROZ OROZ

Actriu | Guionista

DESCRIPCIÓ

Inicia el seu viatge professional creant la seva pròpia companyia de cabaret còmic, Solubles Teresa en 1989. Des de llavors, s’han succeït els espectacles unipersonals, i també múltiples aparicions en el Teatre Nacional de Catalunya , Sala Beckett i altres sales, amb obres en la seva majoria de creació contemporània. Com a actriu també ha freqüentat la televisió i els curtmetratges destacant sempre la seva especialitat en la vena còmica. Com a directora ha presentat diversos muntatges amb una clara aposta per la recerca i la temàtica de gènere. Com a dramaturga té diverses obres publicades i ha participat en múltiples congressos i fòrums sobre el tema de la dona i el seu paper en la societat actual. Ha estat guionista del documental Ana María Moix, passió per la paraula , coproducció de TV3.Pertany a l’Associació de Creadores Escèniques Projecte Vaca en la qual ha estat impulsora d’una gran diversitat de projectes tant artístics com de formació i recerca.

Filmografia

2019Com si fos ahir (TV Series)
2017 La que se avecina (TV Series)
2017 La llum d’Elna (TV Movie)
2015 La verdad (Short)
2015 Fuerte y poderosa (Short)
2012 Mentiders (TV Movie)
2012 Historias robadas (TV Mini-Series)
2011 Tierra de lobos (TV Series)

2010 Estar aquí (Short)
2002-2009 Hospital Central (TV Series)

2005-2008 Ventdelplà (TV Series)
2007 Atlas de geografía humana
2004-2005 L’un per l’altre (TV Series)
2005 Porca misèria (TV Series)

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
Dona suport econòmic al projecte de Dones Visuals
CREAR PERFIL
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millor la teva experiència de navegació i poder oferir-te continguts interessants. Ara la Llei obliga a comunicar-te que al continuar navegant pel nostre lloc web, el que t’agraïm enormement, entenem que acceptes la nostra política de cookies.
ACEPTAR
Aviso de cookies