Imatge del perfil de Teresa Enrich Mas

Teresa Enrich Mas

Productora | Productora executiva

DESCRIPCIÓ

Teresa Enrich és una professional amb més de 30 anys d’experiència en el món audiovisual, fent possible una àmplia varietat de projectes en diferents càrrecs del departament de producció.

La seva primera pel·lícula va ser “La orgia”, de Francesc Bellmunt, on va exercir de regidora de producció. Des de llavors, ha participat en més de 40 projectes de ficció i més de 80 documentals. La seva primera pel·lícula com a productora va ser “Tras el cristal”, el debut com a director d’Agustí Villaronga. Ha participat en coproduccions amb múltiples països, alguns dels quals són França, Alemanya, EUA, Hong Kong, Mèxic, Perú, Panamà, Brasil, Colòmbia, Xile o Costa Rica.

Entre les seves últimes produccions es troba la minisèrie “Carta a Eva”, dirigida per Agustí Villaronga, coproduïda amb TVE i TV3 i venuda a HBO per la distribució internacional. Entre altres premis, es va alçar com a Millor minisèrie al Festival de Nova York, Montecarlo, Argentina i Biarritz, a part d’obtenir el Premi Gaudí de l’Acadèmia de Cinema a la Millor minisèrie de ficció.

Actualment compagina la preproducció de la sèrie “Barcelona 1918” –dirigida per Silvia Quer, una idea original i bíblia de Eduardo Ladrón de Guevara–, amb la postproducció de “Expansivas”  i “Matar al Dragón” –de la directora Jimena Monteoliva en coproducció amb Argentina– i el desenvolupament del documental “Homage to Orwell” –de la directora Núria Saura, en coproducció amb Anglaterra y França.

També ha estat directora del ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals) i vicepresidenta de la Acadèmia del Cine Espanyola, on actualment es mebre consultor de la especialitat de producció. Va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat Central de Barcelona i té un Màster en Comerç Internacional a EADA.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL