Imatge del perfil de Sònia Abella Grau

Sònia Abella Grau

Directora | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Sònia Abella estudia Periodisme a Barcelona. És Llicenciada en Dramatúrgia i Estudis Teatrals per la Universitat Sorbonne Nouvelle de París i Màster en Cinema i Audiovisuals per la Universitat Louis Lumière de Lyó.

El 2021 presenta al D’A Film Festival la seva primera pel·lícula, el curtmetratge RECORDS D’UN ARBRE, una coproducció de Lluís Miñarro- Eddie Saeta (Catalunya) i Les Films de Némo (França).

La seva trajectòria està vinculada als festivals de Cinema: crea i dirigeix el Festival de curtmetratges inCURT que es basa en la importància de l’imaginari col·lectiu i la cultura audiovisual en la construcció d’Europa i la Mediterrània, dins del qual posa en marxa el pla pedagògic “Els nens i les nenes del 2n segle”. Ha estat membre del comitè de selecció del Festival de Cinema de Sitges, on dirigeix les seccions Catalan Focus i Nova Autoria. Va ser cofundadora i gerent de la Catalunya Film Festivals. Ha treballat pel Centre Régional de la Méditerranée en la producció de documentals.

Els últims anys ha impulsat el Cicle de Cinema Refugi i ha treballat com a Cap de festivals i Pantalla Barcelona a la Barcelona Film Commission.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL