Imatge del perfil de Sílvia Subirós Mercader

Sílvia Subirós Mercader

Directora | Guionista | Operadora de càmera

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Figueres, 1983. Va estudiar Guió i Direcció de Cinema i va realitzar un Màster de Documental Creatiu (ECIB). També és llicenciada en Economia (UAB) i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada (UB).

El seu primer curtmetratge documental L’Edat del Sol (2010) va ser premiat com a millor curtmetratge al Festival Alcances de Cádiz i va obtenir el premi a la millor realització de Nova Autoria en el Festival de Sitges (2010), també va ser seleccionat en festivals com DocumentaMadrid, Festival l’Alternativa, Festival de Cinema de Girona, entre d’altres. Ha co-dirigit el curtmetratge de ficció-documental FILMA (co-dirigit amb Florencia Aliberti, 2015), estrenat en l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona.

The Festival of Lies és el seu primer llargmetratge documental, amb el qual va guanyar el Docs in Progress Award a Visions du Réel (Nyon, Suïssa, 2015) i ha estat seleccionat a festivals com Norwich Radical Film Festival (UK, 2016) o Tlanchana Film Festival (Mèxic, 2017).

Ha realitzat diverses peces de foundfootage, videoclips amb material d’arxiu i el curtmetratge Simfonia Preyoutube dins del projecte Comentaris Polifònics i Sincronies amb el Caos (2017). També ha creat les peces visuals per l’exposició El País dels Cuiners (Museu de l’Empordà, 2019).

Actualment ha finalitzat, en codirecció amb la Florencia Aliberti, el curtmetratge Can Gardell i es troba dirigint el seu nou llargmetratge La Cuina dels Homes (en producció 2020)

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL