Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Sandra Reina (Barcelona, 1988) és directora i ajudant de direcció catalana. Va començar la seva carrera com a ajudant de promoció internacional a Catalan Films i com a ajudant de producció en desenvolupament de projectes a Inicia Films, La Lupa Produccions o About a Bicycle Prod. Més endavant salta al camp de la direcció i comença com a ajudant de direcció de llargmetratges com ‘Unicorns’, l’òpera prima d’Àlex Lora, o ‘La imatge permanent’, de Laura Ferrés. També és ajudant de direcció del documental ‘Un dia vi 10,000 elefantes’, d’Àlex Guimerà i Juan Pajares; la sèrie de televisió per a betevé ‘Oh my Goig’ i la sèrie documental per Al Jazeera ‘Dahaleez’ i diversos curtmetratges premiats a festivals, com ‘El Código Interior’ de Pau Subirós o ‘La Bestia’ de David Casademunt.

El 2017 va ser seleccionada al Rotterdam Lab i el 2019 va fer el seu debut com a co-directora amb el curtmetratge ‘Trivial’, protagonitzat per Macarena Gómez, que ha tingut un llarg recorregut en festivals nacionals i internacionals, recollint més de 35 seleccions i 11 premis. El 2019 va ser seleccionada com a participant del VIII Laboratori de guió de la SGAE, sota la mentoria de Montxo Armendáriz i el mateix any va guanyar el premi AccióCurts de Dones Visuals amb el projecte de curtmetratge ‘El Bus’.

‘El Bus’ és, precisament, el seu primer curt com a directora en solitari i ha tingut l’estrena mundial al SXSW i al Festival de Màlaga, on va obtenir la Menció Especial del Jurat.

Actualment treballa en el que serà el seu primer llargmetratge de ficció.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL