Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Publicitat i RRPP per la UPF i formada com a productora a l’escola Estudio de Cine de Barcelona. Gunyadora del Premi #AccióCurts 2019 amb el projecte ‘El Bus de la Cárcel’ i va ser seleccionada com a participant al Rotterdam Lab 2017.

Ha treballat en el desenvolupament de projectes com ’Estiu 1993′, ‘La trucada’ o ‘La intérprete’ d’Inicia Films; en projectes de La Lupa Produccions  com la sèrie documental ‘Katalonski’ a TV3, ‘Els Xiquets de Hangzhou’ o ‘Fràgils’, ambdues coproduccions amb TVC, entre d’altres, i al documental ‘Un día vi 10.000 elefantes’, de Several Studio, coproduïda també per TVC i TVE. Ha estat tècnica de promoció internacional a Catalan Films & TV, i a Europa Creativa MEDIA.

Ha sigut primera ajudant de direcció al llargmetratge ‘Lluc Sky Walker’, de la productora About a Bicycle Prod., dirigit per Jaume Fargas; la comèdia romàntica en postproducció ‘C’Est Toi’, de la mateixa productora i del documental per televisió ‘Glosadors’, de Roser Texidó, emès al Canal 33; el documental coproduït per Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola ‘Un día vi 10.000 elefantes’, de Juan Pajares i Àlex Guimerà; a la serie ‘Oh My Goig’, de Camille Zonca, dirigida per Aïda Torrent, per a Betevé; a múltiples videoclips i als curtmetratges ‘L’Hospitalet es feo, pero tú más’, de Fran Menchón, ‘La Muerte Dormida’ i ‘La Bestia’ de David Casademunt per Fitzcarraldo Films.

Ha dirigit el seu primer curtmetratge de ficció, ‘Trivial’, amb l’actriu Macarena Gómez, que actualment es troba en roda de festivals i que ja ha acumulat 11 premis i més d’una trentena de seleccions. També ha dirigit diversos videoclips, així com la campanya de sensibilització de l’asma infantil ‘Que el asma no te pare’.

El seu primer guió de llargmetratge, ‘El Nido’, ha sigut seleccionat aquest 2020 en el VIII Laboratori d’Escriptura de Guió per a Cinema de la SGAE, i està en procés d’escriptura tutoritzat per Montxo Armendáriz.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL