Imatge del perfil de Sandra Ojosnegros

Sandra Ojosnegros

Directora | Guionista | Muntadora d'imatge

Dades de contacte

CANET DE ADRI (GIRONA)

DESCRIPCIÓ

Fa més quinze anys que treballo en aquest món.
Vaig començar com a guionista, directora i productora a l’associació ACAT  (Associació Cinematogràfica i Audiovisuals Tramuntana) de Girona, on vaig realitzar diversos curtmetratges de temàtica social, 1 d’ells premiat: “9 preguntes i 1 reflexió” (premi millor curt documental al Festival de Cinema Internacional de Girona, 2008), i vaig codirigir i editar el documental “Joves i inserció sociolaboral” per l’Ajuntament de Girona l’any 2005.

De 2016 a 2018, he col·laborat amb la productora Al Pati Produccions de Barcelona, en el projecte de documental interactiu Orgull de Baix (www.orgulldebaix.cat), executant tasques de documentació i creació de continguts a xarxes. I posteriorment al projecte Memòria de paisatge  exercint tasques d’edició audiovisual.

He realitzat  vídeos corporatius per a les empreses:  BRH  LAB (Bioengineering in reproductive health- Institute Bioengineering of Catalonia (IBEC) i Centre de Fisioteràpia Imma Cairó (https://www.instagram.com/immacairo/)

Des de 2018 col·laboro amb la ballarina i coreógràfa de dansa contemporània Marta Izquierdo a LODUDO PRODUCCION, en les obres:

Practice Makes perfect (2018)

IMAGO GO (2018).

DIOSCURES (2023). Vídeo documental que mostra el procés de creació de la peça basada en els germans de la mitologia grega, Castor i Polux.

Des de 2019 col·laboro com a professora de guió en el casal d’estiu  Cinema i…Acció” del Museu del Cinema de Girona.

Actualment, treballant en tasques de producció del projecte documental sobre la llibreria 22 de Girona i el seu gerent i agitador cultural Guillem Terribas. Podeu veure el tràiler al PORTFOLI.

Paral·lelament, estic treballant en el desenvolupament de 3 projectes:

– el curtmetratge de ficció “Les Bitlloch” seleccionat a:

#ACCIÓ CURTS de Dones Visuals 2022.

COOFILM Madrid 2022-2023. Programa internacional de residències           de co-creació i laboratori de guió. Guardonat amb una beca.

– el projecte de sèrie, “TheTuberland”, un thriller de ciencia ficció , coescrit amb en David Ruiz i que tracta sobre les noves generacions i l’ús de les tecnologies digitals. Aquest projecte ha rebut una menció especial del jurat en el Festival de Cinema de la Cerdanya 2022.

-un taller audiovisual amb 10 adolescents que viuen en CRAEs, i que es convertirà en un documental que vol mostrar el dia a dia d’aquests adolescents que viuen en centres d’acollida, una realitat desconeguda per la majoria de nosaltres.

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL