Imatge del perfil de Roser Tapias

Roser Tapias

Actriu | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Vaig néixer a Barcelona l’últim any dels vuitanta. M’he format com a actriu a diverses escoles especialitzades com la Nancy Tuñón, Eòlia o el Col·legi del Teatre, uns estudis d’art dramàtic que he compaginat amb el graus universitaris de comunicació audiovisual i de criminologia.

Als escassos vint anys vaig protagonitzar projectes com la pel·lícula “Animals”, de Marçal Forés, o “Virtuoso”, dirigida per Alan Ball i produïda per HBO i Elton John. Altres projectes a destacar en l’audiovisual són “Ebre, del bressol a la batalla” i “Èxode”, nominats i guanyadors de premis Gaudí, i “L’Última nit del karaoke” recent estrenada a Amazon Prime Video. Aquest últim any he estrenat la seria “Alba” a Netflix i acabo de rodar la pel·lícula “Tu no eres yo” com a protagonista, pendent d’estrenar-se a festivals.

Pel que fa als escenaris, cal destacar “Ocells i Llops”, al TNC, “Romeu i Julieta” al Teatre Poliorama, “Yerma” al Teatro Pavón, “inFaust” al Teatre Akadèmia o “La Dona Pantera”, entre altres.

Actualment estic en fase de desenvolupament del meu primer llargmetratge com a guionista “Quan tot això s’acabi”, junt amb la directora Ana Millán i produït per Aguacate i Calabaza Films.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL