DESCRIPCIÓ

La seva gestió es caracteritza per la proximitat amb els productors i els creadors, un coneixement profund a partir de l’experiència i una gran capacitat d’innovació. Ha participat directament en més de 300 produccions entre llargmetratges i sèries de televisió. En la seva carrera professional ha viscut la transformació del sector de l’audiovisual i la necessitat de proveir-lo d’instruments útils en la defensa d’un producte de qualitat. En aquest sentit, s’ha mantingut sempre compromesa i involucrada activament amb les organitzacions del sector. Fundadora i membre actiu de la junta de l’Acadèmia de Cinema Català. També col·labora amb la promoció de creadors joves en festivals com el Docs Barcelona o l’antic DiBa Digital Barcelona Film Festival, entre d’altres.

Coneguda per la seva tasca al capdavant d’algunes de les principals empreses de postproducció de l’estat espanyol – Filmtel, Apuntolapospo, Antaviana Films- i per haver participat en centenars de produccions nacionals i internacionals, Rosa Fusté ha anat exercint des de sempre de productora en projectes curosament seleccionats. En el final de la guerra de Sierra Leone a My Image Still Complete, els campaments d’immigrants de Lleida en Ombres, la trilogia sobre l’evolució en El primer europeo, En busca del futuro perdido i Desextinción, la pel•lícula de ficció rodada íntegrament en el petit paradís de Menorca La vida lliure… i el documental llargmetratge El Petitet de Carles Bosch. Vocació, repte, donar veu a aquells temes que d’una altra forma caurien en l’oblit, hi ha quelcom enormement eclèctic i coherent en la seva producció.

L’any 2008, la seva tasca de gestió va rebre reconeixement del Premi Sant Jordi a l’empresa innovadora.

2016 Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya per la seva contribució al camp de la postproducció i els efectes digitals.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL