Imatge del perfil de Raquel Camón

Raquel Camón

Actriu | Locutora

DESCRIPCIÓ

Actriu palafrugellenca (Girona) de pare gallec i mare argelina.

En el cinema he treballat com actriu a  “La Dona Il.legal” de Ramon Térmens, nominada a millor pel.lícula als Premis Gaudí. Interpreto a la Fàtima Jamed, una activista que lluita pel tancament dels CIES. També tinc un petit paper a la pel.lícula “La canción pop” de Raúl Portero.
He realizat varis curtmetratges com “La Rosa de Charlot” de Xavier Pérez  i d’altres amb l’ESCAC, Bànde o ECIB.

En el sector del teatre he actuat a sales com el Tantarantana, la Beckett, la Versus, la Barts i Microteatre Barcelona i Madrid. Obres micro: “Una pérdida irreparable” de Marga Arrom dirigida per en Ferran Ureña i l’Ana Bear, “Influencers” d’Irene Hernanz i “Amigas de mierda” de Carla López . A Microteatre Madrid “Escape Bath Room” escrita i dirigida per Esther Reset.
Obra de llarg format he participat a “Princeses” de Jordi Salas.

En publicitat he format part de “Si lo tienes claro elige” Spot de la Creu Roja i “El concurs de les nostres vides” de la Colla Jove de Castellers de Tarragona.

He col.laborat en diferentes videoclips d’artistes com David Bustamente, Nya de la Rubia i Keko Domènech.

Vaig iniciar la meva formació a l’Escola d’Actors Nancy Tuñón i Jordi Oliver. He compaginat la formació a la Nancy amb un Taller de lectura dramatitzada amb la Mireia Gubianas  (Assaltem l’Escenari, projecte pedagògic del Teatre Tantarantana -2015/2017)  Improvització Teatral amb Javier Alba, Teatre Dansa amb Montserrat Prats i Interpretació de cançons amb Ruth Bellido i Bàrbara Granados. També el curs d’entrenament actoral amb l’Aimon Ninyerola i l’Isak Ferriz.

Diploma de curs integral de Radio i Diploma de presentadora de tv i esdeveniment.

 

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL