Imatge del perfil de Rafaela Diógenes

Rafaela Diógenes

Actriu | Directora | Docència

Dades de contacte

Barcelona / Fortaleza, Brasil

DESCRIPCIÓ

Rafaela Diógenes és actriu, professora, directora, narradora oral i dansarina. Va néixer a Brasil, va passar part de l’adolescència als Estats Units i viu a Barcelona des del 2013. Graduada en Arts Escèniques i en Educació Artística, es va especialitzar en Realització en Mitjans Audiovisuals i va treballar al Brasil durant molts anys com a actriu de teatre i cinema, però també com a directora, productora i directora i entrenadora de càsting. El seu primer curtmetratge “Princesa” va ser aclamat en diversos festivals de cinema de Brasil i va guanyar premis de millor direcció, millor actriu, aportació artística i millor primer pla.

A Barcelona va fer formacions a Teatre Físic i Mimo Corporal Dramàtic i en dansa contemporània. Actualment treballa amb teatre i educació infantil, coordinant programes i impartint classes de teatre en anglès per a nens i adolescents, a més de desenvolupar projectes en teatre, teatre físic i narració oral.

Rafaela Diógenes es actriz, profesora, directora, narradora oral y danzarina. Nació en Brasil, pasó parte de la adolescencia en Estados Unidos y vive en Barcelona desde 2013. Graduada en Artes Escénicas y en Educación Artística, se especializó en Realización en Medios Audiovisuales y trabajó en Brasil durante muchos años como actriz de teatro y cine, pero también como directora, productora y directora y entrenadora de casting. Su primer corto-metraje “Princesa” fue aclamado en diversos festivales de cine de Brasil y ganó prémios de mejor dirección, mejor actriz, aporte artístico y mejor primer plano.

En Barcelona hizo formaciones en Teatro Físico y Mimo Corporal Dramático y en danza contemporánea. Actualmente trabaja con teatro y educación infantil, coordinando programas e impartiendo clases de teatro en inglés para niños y adolescentes, además de desarrollar proyectos en teatro, teatro físico y narración oral.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL