Imatge del perfil de Queralt Antú Serrano

Queralt Antú Serrano

Regidora | Directora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Queralt Antú Serrano, artista multidisciplinar que ha treballat com a directora, productora, cal·lígrafa i directora artística al llarg d’una trajectòria de 20 anys.

Va estudiar disseny gràfic a EINA. Alhora, i motivada per la seva inquietud crítica, va cursar filosofia a la Universitat de Barcelona. Va estudiar un seminari de direcció de cinema a la prestigiosa, Royal College of Art (RCA) de Londres, fet que va fer un gir a la seva carrera professional. El 2019 es va certificar com a Certied Trainer en DaVinci Resolve. És fundadora de OVNI MEDIALAB.

Com a directora de cinema, els seus crèdits inclouen el seu primer llargmetratge documental “BILDERBERG’$ CLUB”, i entre els seus curtmetratges destaquen “Mitja Lluna i l’Estel”; “The Seductive Art of Catalonian Sex”; “Reborn” o “Dalinianas”, així com diversos anuncis de televisió i videoclips. El seu treball ha estat projectat en nombrosos festivals internacionals de cinema, incloent-hi Cannes, Sant Sebastià, Sapporo Film Fest, L’Alternativa, Annecy i Festival FIAP, entre d’altres.

Al llarg de la seva carrera professional, ha treballat en diversos departaments cinematogràfics, amb reconeguts directors de cinema com Bigas Luna, Alejandro Amenábar, Tom Tykwer o Peter Greenaway. En sèries ha treballat amb Paramount Studios, Netflix, Movistar+, Mediapro Studios i Disney+.

 

Lloc web: http://www.ovni.ws/

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL