Imatge del perfil de Paula Solís Gilabert

Paula Solís Gilabert

Community manager | Guionista | Redactora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Periodista especialitzada en construcció de pau. Actualment, sòcia de Crisàlide Comunicació, una cooperativa de comunicació creativa i productora audiovisual formada per tres dones que entenem l’audiovisual com una eina per a la transformació social.

Tinc experiència com a guionista, locutora i editora de ràdio en projectes sobre justícia social. He estat directora, guionista i locutora del programa radiofònic INVISIBLES, a Matadepera Ràdio, dedicat a visibilitzar històries de justícia social. El projecte ha evolucionat i ara es troba en fase de transformació a una web sèrie audiovisual de la mà de Crisàlide Comunicació.

Com a periodista freelance, he estat redactora en el podcast Temps Mort, emès a Catalunya Ràdio, i dedicat a visibilitzar l’impacte de l’empresonament a través del testimoni d’internes, familiars i personal treballador a la presó de dones de Wad-Ras.

He estat guionista i locutora del podcast El Focus, sobre cultura amb mirada social dedicat a entrevistar persones i col·lectius creadors de cultura a Catalunya que, a través de les seves obres, busquen generar accions de canvi en la societat.

També he publicat reportatges escrits sobre el procés de pau a Colòmbia en mitjans digitals com El Salto Diario i Planeta Futuro/El País.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL