DESCRIPCIÓ

Directora de fotografia, nascuda a Barcelona.

La meva passió va néixer d’ençà que vaig tirar la meva primera fotografia amb cinc anys.

Als divuit anys em vaig formar en fotografia fixe a l’escola Gris Art i mentre estudiava, vaig treballar com a foto fixe per a diverses marques.

Em vaig graduar en direcció de fotografia a la Universitat de Barcelona, ​​ESCAC el 2013.

 

Hem vaig iniciar el meu camí dins el sector, com a assistent de càmera, per així començar a guanyar experiència i donar-me a conèixer en el sector audiovisual.

Paral·lelament muntava la meva pròpia productora Yumagic Productions amb el meu soci Dídac Cervera.

Al llarg de varis anys la productora a anat creixent dins el marc de la publicitat i el sector privat mentre paral·lelament es va anar endinsant en el terreny de la ficció.

Actualment compagino els meus projectes cinematogràfics dins de la ficció, la publicitat i els videoclips, amb la producció de Yumagic.

He tingut la oportunitat de treballar amb Carmen Machi en el projecte “¿Por qué miente la gente?”, un curtmetratge que ha estat seleccionat en varis festivals de renom hi ha estat guardonat al FESTIVAL DE CINE DE ZARAGOZA i FESCIGU entre altres.

M’han premiat  com a Directora de fotografia en dos ocasions amb el Projecte “ De Vuelta” dirigit per Gabriel Dorado en els festivals: CORTOCORTISIMO Ciudad Real I MEDITERRANEO FESTIVAL CORTO Italia .

El meu últim projecte ha estat realitzar la direcció de fotografia de la sèrie de TV “Jo també em quedo a casa” per TV3.

A part de la ficció treballo també en publicitat i videoclips.

Em considero una persona emprenedora, lluitadora i enamorada de la meva feina. No em canso mai de buscar la millor forma de narrar a través de la càmera i de la llum, sense deixar de banda els petits detalls que poden fer que la peça respiri diferent. M’agrada innovar i experimentar amb noves formes de transmetre sensacions i emocions.

Cada projecte per mi és un nou repte on puc deixar fluir la meva creativitat.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL