Imatge del perfil de Paula Comas i Gomez

Paula Comas i Gomez

Directora | Cap de producció | Directora

Dades de contacte

Barcelona, Girona

DESCRIPCIÓ

Paula Comas (Girona, 1999)

Directora i guionista.

El 2018 codirigeix i coescriu El vent és això – que va ser seleccionat internacionalment al festival Tallinn Black Nights –, un llargmetratge de ficció que neix com a iniciativa del IES Santiago Sobrequés, tutelada per Pere Vilà – qui també firma com a codirector –, que reflexiona sobre els trastorns alimentaris i compte amb Laia Manzares, Àlex Brendemühl i Anna Alarcón. La pel·lícula va tenir una doble estrena nacional al Festival Temporada Alta i al D’A Film Festival de Barcelona.

Actualment, està en fase de postproducció d’un curt documental que segueix la vida de diverses esportistes, Connexions. Seleccionat per Faberllull en el marc de la Residència Connecta de Cinema Lliure.

Recentment, ha rebut una beca del Programa d’acompanyament a projectes audiovisuals i cinematogràfics de la Girona Film Office, per a desenvolupar la seva òpera prima en solitari Resilients. Seleccionat per Faberllull en el marc de Residència individual a Olot.

A més, Comas ha fet de coguionista, direcció de producció i ajudant de direcció per a Pere Vilà en el seu llargmetratge de ficció Gaia, ara en fase de postproducció. I compte amb Laia Marull, Àlex Brendemühl, Pablo Molinero.

Al setembre del 2022, Comas completa els seus estudis de Comunicació a la Universitat de Girona.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL